IZGRADNJA

Postojanje dobrog plana izgradnje je najbitnija stvar za izgradnju! Arhitekt Pro doo stručni tim učestvovao je na izgradnji nekoliko hotela, stambenih objekata i industrijskih postrojenja čija površina iznosi preko 10.000 m2. Poseduje izuzetno bogato iskustvo izvođenja svih tipova građevinskih objekata.


Arhitekt Pro doo trenutno nudi dva modela izvođenja objekata:


Prvi model: jeste klasično izvođenje pojedinih vrsta radova gde je klijent u mogućnosti da bira izvođača koji će u saradnji sa našom kompanijom vršiti izvođenje. Pri ovom tipu izvođenja klijent ima mogućnost da diktira dinamiku izvođenja shodno svojim prohtevima kao i da u izvesnim fazama ugovori izvođenje objekta sa odgovarajućim pod-izvođačima koji nisu direktno vezani za Arhitekt Pro.


Drugi model: jeste tip: „KLJUČ U RUKE“. U ovom slučaju slučaju svu odgovornost vezanu za izvođenje objekta preuzima Arhitekt Pro pri čemu se obavezuje da će svi radovi biti izvedeni kvalitetno i u roku. Kroz primenu sistema KLJUČ U RUKE, AP izlazi pred svako zainteresovano lice sa konkretnom ponudom koja definiše sve aspekte planiranja i pribavljanja odgovarajućih dozvola i upoznavanja klijenta sa troškovima i dinamikom izvođenja objekta.Ponuda obuhvata kompletan cenovnik rada i materijala sa jasnim opisom svih operacija koje se izvode. Ukoliko klijent prihvati ponudu, pristupa se sklapanju ugovora i početku realizacije projekta.


Takođe pruža usluge stručnog nadzora nad svim tipovima građevinskih i građevinskog-zanatskih radova, kao i nad radovima uvođenja instalacija vodovoda i kanalizacije.